„Golo“ varžybų nugalėtoja – mūsų gimnazijos komanda!

prie pavadinimo

Gegužės 12–26 dienomis vyko Lietuvos seniūnijų mokyklų futbolo žaidynių „Golas!” mokinių varžybos.

Gegužės 12 d. vyko pirmas rungtynių etapas. „A“ pogrupyje kovėsi Liolių, Vidsodžio, Šaukėnų ir Užvenčio, „B“ pogrupyje – J.Graičiūno gimnazijos, Elvyravos, Karklėnų ir Lykšilio komandos. Mūsų gimnazija 3:1 laimėjo prieš Lykšilio, 1:0 prieš Karklėnų ir 3:0 prieš Elvyravos komandą.

Lygiai po savaitės tos pačios komandos susitiko dar kartą: reikėjo išsiaiškinti, kas pateks į varžybų finalą.  J.Graičiūno gimnazija tą dieną Elvyravos komandą nugalėjo 2:0, Lykšilio – 4:0, o su Karklėnų komanda sužaidė lygiosiomis 0:0.

Gegužės 26-ąją įvyko „Golo“ pusfinalis ir finalas. Pusfinalyje Vidsodžio komanda, pralaimėjusi J. Graičiūno gimnazijos komandai rezultatu 3:0, finale nebesivaržė. Finale žaidė Karklėnų ir mūsų gimnazijos komandos. Mūsiškiai gimnazistai nugalėjo 4:0! Taigi, mūsų gimnazijos komanda, nepralaimėjusi nė vienų rungtynių ir tik vienas sužaidusi lygiosiomis, užtikrintai laimėjo pirmąją vietą.

Taip J.Graičiūno gimnazijos komanda – Erlandas Rakauskas, Deividas Blužas, Gvidas Ežerskis, Arnas Kučinskas, Titas Servutas, Laimonas Bružas, Eisvydas Krauza, Armandas Druktenis, Aurimas Kuoris, Rimantė Palubinskaitė ir Samanta Šeputytė – iškovojo teisę vykti į Šiaulius ir ten žaisti Šiaulių apskrities futbolo žaidynėse „Golas“. Komandą ruošė ir treniravo geografijos mokytojas Eugenijus Jafimovas.

Rimantė Palubinskaitė