„Žalgiris“ – tavo mokykloje“!

prie pavadinimo

Jau aštuntus metus iš eilės Kauno „Žalgiris“ kviečia jaunuosius krepšinio gerbėjus dalyvauti akcijoje „Žalgiris – tavo mokykloje“. Akcijos metu, kaip ir ankstesniais sezonais, mokyklos registruojasi ir lankosi Kauno „Žalgirio“ namų rungtynėse, o aktyviausia mokykla sulaukia ypatingos dovanos – besibaigiant mokslo metams visi žalgiriečiai atvyksta pas juos į mokyklą.

Projekto tikslas, kad kuo daugiau mokinių apsilankytų krepšinio varžybose. Už kiekvieną atvykusį stebėti rungtynes mokinį mokyklai yra skiriamas vienas taškas. Mokykla, surinkusi daugiausiai taškų pasibaigus reguliariam Lietuvos krepšinio lygos sezonui, ir laimi. Po kiekvienų varžybų gimnazistai turi galimybę nusifotografuoti su savo mėgstamu krepšininku.

Kelmės J.Graičiūno gimnazistai aktyviai dalyvauja nuo pat šio projekto pradžios: pernai ir užpernai užėmė antrąsias vietas, šiemet liko treti, surinkę 759 taškus. Nugalėjo Kauno LSMU gimnazija. „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas, atsidėkodamas Kelmės gimnazistams už aktyvumą, padovanojo Eurolygos kamuolį su žalgiriečių parašais ir galimybę nemokamai stebėti ketvirtfinalio ir pusfinalio krepšinio kovas Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Vykti stebėti krepšinio varžybų mokinius organizavo geografijos mokytojas metodininkas Eugenijus Jafimovas. Aktyviausi šios akcijos dalyviai: IIc klasės mokinės S.Balkaitytė ir E.Vaištaraitė bei IIb klasės mokiniai S.Marcinkus ir N.Rukas.

Apdovanojimo vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia.

Eugenijus Jafimovas,
geografijos mokytojas metodininkas

IMG_2170 (1)