Kviečiame mokytis gimnazijoje

gimlogo

Jau priimami prašymai nuo 2020 m. rugsėjo 1 d. mokytis Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos I-IV klasėse ir gimnazijos suaugusių formaliojo švietimo skyriaus 9-12 klasėse!

Norintieji mokytis gimnazijos suaugusių formaliojo švietimo skyriuje rašo nustatytos formos prašymą, kurį rasite čia

Norintieji mokytis gimnazijos I-II (9-10) klasėse rašo nustatytos formos prašymą, kurį rasite čia

Parašytą prašymą būsimieji gimnazijos pirmokai ar antrokai bei gimnazijos suaugusių formaliojo švietimo skyriaus mokiniai siunčia direktoriaus pavaduotojai ugdymui Lijanai Vaičiulytei: lijana.vaiciulyte@jggimnazija.lt

Šiuo adresu rašykite, jei turite klausimų, susijusių su mokinių priėmimu į gimnazijos I ir II klasę bei  gimnazijos suaugusių formaliojo švietimo skyrių. Informaciją, kada ir kaip pateikti kitus dokumentus (Pagrindinio ugdymo programos pirmosios dalies – VIII klasės – baigimo pažymėjimą, 9 klasės baigimo pažymėjimą, Pagrindinio ugdymo programos baigimo pažymėjimą ir kt.), suteiks direktoriaus pavaduotoja L. Vaičiulytė, gavusi Jūsų prašymą mokytis gimnazijoje ar gimnazijos suaugusių formaliojo švietimo skyriuje.

Norintieji mokytis gimnazijos III-IV (11-12) klasėse rašo nustatytos formos prašymą, kurį rasite čia

Parašytą prašymą būsimieji gimnazijos trečiokai ar ketvirtokai siunčia direktoriaus pavaduotojai ugdymui Živilei Klimienei: zivile.klimiene@jggimnazija.lt

Šiuo adresu rašykite, jei turite klausimų, susijusių su mokinių priėmimu į gimnazijos III ir IV klasę. Informaciją, kada ir kaip pateikti kitus dokumentus (Pagrindinio ugdymo programos baigimo pažymėjimą, individualųjį ugdymo planą ir kt.), suteiks direktoriaus pavaduotoja Ž. Klimienė, gavusi Jūsų prašymą mokytis gimnazijoje.

Prašymus mokytis gimnazijoje ar jos suaugusių formaliojo švietimo skyriuje galite parašyti ir gimnazijos raštinėje (I aukštas) nuo 9 iki 14 val.

PASTABA – būsimieji trečiokai, kurie antrą gimnazijos klasę baigė mūsų gimnazijoje ir toliau tęs čia mokymąsi, prašymą dėl priėmimo mokytis Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos III klasėje taip pat rašo ir siunčia direktoriaus pavaduotojai ugdymui Ž. Klimienei. Pagrindinio ugdymo programos baigimo pažymėjimo, individualiųjų ugdymo planų siųsti nereikia.

Į gimnazijos direktorių Rimą Bielskį galite kreiptis: rimas.bielskis@jggimnazija.lt arba telefonu 868778944.

Apie Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos veiklą plačiau susipažinti galite www.jggimnazija.lt, gimnazijos FB.

Gimnazijos 80-mečiui skirtą leidinį “Kelmės gimnazija. 2020 metų dienoraštis” galite paskaityti čia.