Gimnazistai sveikino mokytojus

prie pavadinimo

Kiekvienais metais Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos mokiniai sveikina savo mokytojus su Mokytojų diena. Juk tai diena, kuomet kiekvienas mokytojas nusipelno gražiausių žodžių, padėkų bei žinučių ir iš savo buvusių, ir esamų mokinių. Šiais metais šią šventę mokykloje ruošė gimnazistų taryba.

Antradienį, spalio 5 dieną, visi mokytojai buvo kviečiami į aktų salę, kurioje ir vyko šventė. Mokytojus pasitiko jauki aplinka: raudonas kilimas, VIP sėdėjimo vietos ir net Holivudo dekoracijos! Kad renginys būtų uždaras, privatus, kad būtų saugu, salė buvo „saugoma“ – prie durų budėjo mokinių apsauga, kuri į salę įleido tik tuos asmenis, kurie turėjo „VIP“ pakvietimus – o tai buvo mūsų mokyklos mokytojai.

Į šventę susirinkusius mokytojus sveikino gimnazistų tarybos atstovai, kiek vėliau sekė trumpa viktorina „Holivudas ir mokykla“, sveikinimo žodžiai nuo mokyklos abiturientų bei muzikos grupės „Obertonas“ koncertas. Kolegas sveikino ir direktorius Rimas Bielskis.

Šventė nepraėjo be dovanų. Gimnazistų taryba mokytojams įteikė įrėmintas Holivudo žvaigždes, kaip padėką už mūsų mokymą ir ugdymą, o mokyklos ketvirtokai mokytojus nustebino gėlėmis su prisegtais gražiausiais padėkos žodžiais.

Tikimės, jog mokytojai jaučiasi įvertinti ne tik šią šventinę dieną, bet ir kiekvieną eilinę dieną mokykloje. Juk žmogui niekada nebus per daug gražių žinučių, padėkos žodžių ir šiltų šypsenų!

Miglė Laurinavičiūtė