Gimnazistai nugalėjo Švietimo ir mokslo ministerijos konkurse „Sveikiname mokytojus“

Skaidrė1

Šiais mokslo metais Švietimo ir mokslo ministerija buvo paskelbusi konkursą „Sveikiname mokytojus“. Jo metu visi Lietuvos moksleiviai socialiniame tinklapyje www.facebook.com galėjo kelti nuotraukas ir sveikinimus mokytojams Tarptautinės mokytojų dienos proga.

Įtemtoje kovojo su kitomis Lietuvos mokyklomis šį konkursą nugalėjo mūsų gimnazijos III d klasės mokiniai. Jų įkeltas sveikinimas auklėtojai Linai Jankauskaitei sulaukė daugiausia dėmesio (daugiau nei 1800 „patinka“). Gimnazistams buvo įteiktas prizas – kino bilietai į filmą „Kita svajonių komanda“.

IIId klasės mokinių įspūdžiai:

Netikėtai laimėję konkursą, labai nudžiugome, nes gavome puikią galimybę ne tik pažiūrėti filmą, bet ir aplankyti Vilnių. Nors dauguma iš mūsų tikrai ne kartą lankėsi sostinėje, bet su malonumu vėl apžiūrėjome žymiausius senamiesčio objektus, gal net atradome šį tą naujo ir artimo širdžiai. O ir oras buvo „kaip užsakytas“ – jokių debesų, lietaus. Tik šilta saulė.
Po pasivaikščiojimo vykome atsiimti savo prizo – bilietų į filmą „Kita svajonių komanda“. Filmas buvo išties įdomus. Patiko tiek krepšinio, tiek istorijos mylėtojams. Režisierius atliko puikų darbą, nes supynė lietuviams labai svarbius dalykus – mylimiausios sporto šakos ir Tėvynės kelio link nepriklausomybės istorijas. Daugelis bendraklasių minėjo, jog filmą žiūrėtų dar ne kartą.

Gabrielė Musneckytė

 

 Po daugybės bemiegių naktų, po neatliktų namų darbų ir valandų, praleistų prie kompiuterio, įrodėme, kad esame vieninga klasė. Bilietai į kino filmą buvo tikrai geras prizas. Dauguma iš mūsų manė, kad filmas nebus labai įdomus. Tačiau nuvykę į Vilnių ir pažiūrėję filmą, pakeitėme nuomonę. Tikrai anksčiau ne daugelis susimąstėme, kad krepšinis tiek daug prisidėjo prie Lietuvos nepriklausomybės atgavimo. Visa kelionė ir filmas labai patiko.

Tomas Leškys