Iki egzaminų – šimtas dienų!

prie pavadinimo

Vasario 12 d. mūsų gimnazija trumpam virto oro uostu – koridoriuose maloniai šypsojosi stiuardesės ir lakūnai, klasėse kabėjo dirbtiniai lėktuvai bei debesėliai. Visa tai buvo skirta abiturientų Šimtadieniui, kurį ruošė trečiokai ir jų auklėtojos.

Dar vykstant pamokoms, grupelė šventės rengėjų sveikino ketvirtokų klases atlikdami dainą „Tariu sudie“, o lakūnai įteikė suvenyrus su Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos atributika bei kelionės bilietus – kvietimus į vakarinę Šimtadienio šventės dalį. Vakare, norėdami patekti į Graičiūno oro linijų lėktuvą, ketvirtokai turėjo pereiti patikrą ir įveikti keletą kliūčių. Jas įveikus, prasidėjo kelionė po pasaulį! Kiekvienoje pasaulio šalyje teko atlikti trečiokų parengtas užduotis, susijusias su aplankytomis šalimis. Atlikę užduotis abiturientai galėjo atsiimti pusatestačius, kurie primena, kad iki mokyklos baigimo liko visai nedaug – tik 100 dienų…

Šventėje netrūko juoko, gerų emocijų bei šypsenų, tačiau turbūt daugelis, klausydami direktoriaus, auklėtojų žodžių, susimąstė apie savo ateitį, egzaminus, paskutines šiek tiek nerūpestingas dienas. Ačiū šventės organizatoriams ir jų auklėtojoms!

Emilija Sasnauskaitė