Atsisveikinimo su mokykla šventė

prie pavadinimo

Gegužės 26 dieną mūsų gimnazijos 77 laidos abiturientams nuskambėjo paskutinis skambutis. Gimnazijoje vyko šios laidos atsisveikinimo su mokykla šventė.

Simboliška, kad abiturientų tėvai, prieš 12 metų už rankos atvedę į pirmąją klasę savo vaikus, tądien juos iš klasių išvedė paskutinį kartą. Iškilminga abiturientų ir jų tėvelių eisena, vedama gimnazijos trečiokų, abiturientų kuratorių ir pradinukų iš „Ąžuoliuko“ darželio-mokyklos, pakilo į aktų salę.

Plojimais atėję į salę buvo sutikti gimnazijos direktorius, jo pavaduotojos, mokytojai. Šventė prasidėjo vaizdo reportažu iš „Ąžuoliuko“ darželio-mokyklos: gimnazistai ėmė interviu iš mažųjų, kaip šie įsivaizduoja, kas yra mokykla, ką vaikai ten veikia, kokia yra Paskutinio skambučio šventė. Linksmai visus nuteikė šešiamečių mintys: jie mokyklą planuoja baigti ir aštuonerių, ir dvidešimties metų, paskutinis skambutis reiškia, kad jau galima eiti į valgyklą… Smagu buvo klausytis ir gyvai atliekamų pradinukų dainelių ir eilėraščių, o vieną dainą – „Tau, mano mamyte“ – jie atliko kartu su abiturientais.

Direktorius Rimas Bielskis ir klasių kuratorės Virginija Rimkuvienė, Raimonda Andriuškienė, Reda Sakalauskienė, Jurgita Jafimovienė sveikino abiturientus: jiems buvo įteikti direktoriaus ir mokytojų pasirašyti linkėjimai, padėkos raštai. Sveikinimo kalbas pasakė R. Bielskis, R. Sakalauskienė, kalbėjo tėvų atstovė D. Miklovienė. Šventinę programą parengė abiturientai, juos dainomis ir posmais kelionėn į gyvenimą išlydėjo gimnazijos trečiokai.

Gimnazijos bendruomenė 77 laidos abiturientams linki kuo didžiausios sėkmės laikant egzaminus ir paties tiesiausio gyvenimo kelio!