Gero jums skrydžio, mūsų abiturientai!

I svetaine -Atsisveikinimo su mokykla - prie pavadinimo

2020 m. gegužės 22 dieną vyko 80-osios mūsų gimnazijos abiturientų laidos Atsisveikinimo su mokykla šventė – jos renginiai buvo virtualūs. Paskutines pamokas savo auklėtiniams  vedė mokytojos Vaida Karabienė, Rasa Gabšytė, Albina Rimšienė, Rima Servienė. Trečių klasių gimnazistai parengė abiturientams dovanas, kurias grįžę į mokyklą abiturientai ras savo klasėse.

Šventės visiems abiturientams, jų tėveliams, mokytojams metu į visus, susirinkusius prie ekranų, kreipėsi ir sveikinimo žodį tarė gimnazijos direktorius Rimas Bielskis, kalbėjo IVd klasės auklėtoja R. Servienė, buvo perskaitytos padėkos mokiniams už puikų ir labai gerą mokymąsi, už aktyvią visuomeninę, projektinę, žurnalistinę, sportinę veiklą. Buvo paskelbti gimnazijoje teikiamų premijų laureatai – šiemet visos jos teko abiturientams. „Mokslo“ premiją pelnė IVa klasės mokinys Jūnius Vaitkus, tos pačios klasės mokinys Rimantas Antanas Miliauskas tapo „Muzikos” premijos laureatu, „Hipokrenės“ premijos laureatė – IVc klasės mokinė Akvilė Šimkutė, IVb klasės mokinys Karolis Leškys tapoSporto“ premijos laureatu, o „Amatų“ premijos laureatais paskelbti net trys IVd klasės mokiniai: Julius Ramančiūnas, Einoras Paliauskas ir Valdas Kavaliauskas, atlikę bendrą projektą – vitražą, skirtą gimnazijos 80-mečio jubiliejui. Antano Mikalajūno premijos laureatu tapo IVa klasės mokinys Justinas Bernotas.

Šventės metu į savo laidos draugus, mokytojus, tėvelius kreipėsi abiturientės Saulė Maleckaitė, Karolina Indrulytė, grojo Justinas Bernotas, Kasparas Šimkevičius, Lukas Mikalauskas. Abiturientų tėvelių vardu kalbėjo Edmundas Baracevičius.

Visa mūsų gimnazijos bendruomenė linki 80-osios laidos abiturientams sėkmingos brandos egzaminų sesijos ir paties tiesiausio gyvenimo kelio! Būkite laimingi, mūsų mokiniai!

Plačiau apie abiturientų Atsisveikinimo su mokykla šventę galite paskaityti mūsų svetainėje publikuojamame leidinyje „Kelmės gimnazija. 2020 metų dienoraštis“, kuris yra čia: http://www.jggimnazija.lt/?p=6824

Živilė Klimienė,
direktoriaus pavaduotoja