Naujokų krikštynos gimnazijoje

krikst5

Rugsėjo 20 dieną gimnazijoje vyko tradicinės naujokų krikštynos. Skambant nuotaikingai cirko arenos muzikai, ketvirtokai iškilmingai į gimnazijos bendruomenę priėmė net 144 naujus mokinius.

 

Rugsėjo 20-osios rytą pabudome su lengvu nerimu ir baime. Mūsų, gimnazijos naujokų, laukė krikštynos.

Tik atėję į mokyklą jautėme vyresnių mokinių žvilgsnius, lyg jie ir žinotų, kas mums nutiks. Per antrąją pamoką sulaukėme cirko artistų, kurie mus paženklino F (fuksas) raide. Buvome maloniai nustebinti dvyliktokų išvaizda, makiažu. Jautėmės lyg tikrame cirke. Dvyliktokai parengė tikrai šaunias, išradingas, kūrybingas užduotis mokyklos stadione. Buvo daug veiksmo, ,,skanaus maisto“, vandens, juoko bei purvinų drabužių. Džiaugiamės, kad mums teko tokie sumanūs dvyliktokai ir parengė tokias įsimintinas krikštynas. Labai ačiū  jiems.

 Gimnazijos pirmokės: Kristina Žalandauskaitė ir Milda Šuklytė

 

Mes, ketvirtokai, galvojame, kad naujokų krikštynos Jono Graičiūno gimnazijoje buvo smagios ir pavykusios. Buvo labai smagu ir įdomu dirbti ketvirtokų kolektyve. Visi ketvirtokai buvo atsakingi ir pasirengę krikštynoms. Labai smagu, kai kiekvienas ateina apsirengęs ta tema, kokią buvome sugalvoję, t.y. cirko artistai. Tai suteikia šventei originalumo, palieka didelį įspūdį ir gražius prisiminimus. Taip pat buvo smagu matyti, kai visi naujokai nuoširdžiai atliko visas mūsų sugalvotas užduotis ir gražiai sušoko ketvirtokų sugalvotą šokį.

Labai džiaugiamės, kad į mūsų mokyklą atėjo tokie geri, malonūs, draugiški ir nuostabūs mokiniai.

 Gimnazijos ketvirtokai: Aidas Gedminas ir Audinga Liekytė