Šimtadienis gimnazijoje

DSC_2552

2013 m. vasario 15-ąją, po pamokų, mūsų gimnazija pavirto į mistišką, meteorų nusėtą planetą – Graičiūnetą! Mat, trečiokai ketvirtokams surengė tradicinę šventę, kuri švenčiama, kad primintų: iki brandos egzaminų liko 100 dienų!

Šimtadienio rytą trečiokai sveikino ir ketvirtokus, ir mokytojus, o vakare, persirengę ateiviais ir NASA mokslininkais, vedžiojo ketvirtokus po mokyklą – klaidžiais koridoriais, kur teko įveikti ne vieną kliūtį, kad visi sėkmingai patektų į aktų salę, kuri tądien buvo papuošta žvaigždėmis, spindinčiais meteorais, įvairiaspalviais ateiviais, nuo užuolaidų žvelgiančiais į šurmuliuojančius gimnazistus.

Renginys prasidėjo šokiu prieblandoje pagal Bee Gees dainą „Staying Alive“. Po to ketvirtokai buvo kviečiami į sceną atlikti įvairiausių užduočių, kad įrodytų – egzaminams ruošiasi rimtai! Visiems patiko, kai ketvirtokai parodė kosmoso koordinaciją, tai yra, atliko viską atvirkščiai, nei liepė renginio vedėjai Mangirdas Kazlauskas ir Urtė Simonavičiūtė. Smagios buvo ir pasipiršimo bei išsiskyrimo scenos, šokiai užrištomis akimis – visko ir neišvardinsi. O užduočių buvo atlikta apie dvidešimt!

Ketvirtokus sveikino ir gimnazijos direktorius R.Bielskis, ir jų auklėtojos. Renginio pabaigoje trečiokai, atlikę keletą dainų, linkėjo ketvirtokams didžiausios sėkmės per egzaminus ir ruošiantis jiems. Atsakydami ketvirtokai dėkojo trečiokams už surengtą šventę.

Šimtadienio atmosfera buvo puiki ir draugiška!