Sėkmė jaunųjų verslininkų konkurse „Ateities Kelmė“

Alges prie pavadinimo

Mūsų gimnazijos mokiniai ir ekonomikos mokytoja Algė Rimšaitė dalyvavo jaunimo verslo idėjų konkurse ,,Ateities Kelmė“, kurį organizavo Kelmės rajono savivaldybė ir viešoji įstaiga Kelmės turizmo ir verslo informacijos centras. Konkurso metu gimnazistai ir kitų mokyklų mokiniai pristatinėjo savo verslo idėjas Kelmės verslininkams ir komisijos nariams.

Aistės Tunikaitės ir Mantvilės Meškauskytės verslo idėja buvo apie kavinukę ,,Pakeliui“. Jos nominuotos už „skaniausią“ verslo idėją. Aušrinės Dapnytės, Gretos Kazlauskaitės, Paulinos Makauskaitės ir Emos Urniežiūtės verslo idėja nominuota už įžvalgumą. Arno Linkevičiaus ir Igno Makausko verslo idėja nominuota už ekologišką produktą, jų verslo idėja skirta UAB ,,Kelmės duona“.

Tomas Bagdonavičius ir Mangirdas Kazlauskas nominuoti už aktyvumą ginant savo idėją. O ji – įkurti Kelmėje kepsninę. Kristinas Trepenskis siūlė įkurti viešbutį ,,Kelmynė“. Jo idėja nominuota už optimistinę Kelmės rajono ateitį.

II vietos laimėtojas Deividas Šetkus nominuotas už verslo įgyvendinimo realias galimybes. Jis galvoja sukurti mokymuisi skirtas programėles išmaniesiems telefonams.

I-ją vietą laimėję Ervinas Marengolcas ir Mindaugas Šatkauskas nominuoti už aktualumą Kelmės rajonui, jų verslo idėja buvo skirta IĮ ,,Želduva“ – aplinkos projektavimo ir želdinimo paslaugos, priežiūra. Visi gimnazijos mokiniai buvo apdovanoti padėkos raštais, o prizines vietas laimėję ir piniginiais prizais.

 Algė Rimšaitė