Mūsų gimnazija – aktyviausia rajono mokykla!

prie pavadinimo

Šių metų kovo 19–ąją dieną tradiciškai buvo surengti Kelmės rajono Jaunimo apdovanojimai. Renginį organizavo Kelmės rajono mokinių savivaldų informavimo centras, šventė vyko kultūros centre. Apdovanojimai skirti pagerbti pačius veikliausius, aktyviausius, talentingiausius ir idėjų kupinus jaunus žmones.

Šventę pradėjo Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos muzikos studija „Obertonas“. Po šio pasirodymo buvo apdovanoti labiausiai nusipelnę jaunuoliai ir jaunimo organizacijų vadovai. Šiais metais buvo net 11 nominacijų.

Nominaciją „Kūrybiška siela“ laimėjo mūsų gimnazijos IId klasės gimnazistė Kristina Žalandauskaitė. Apdovanojimą jai įteikė laikraščio „Bičiulis“ žurnalistė Loreta Dirbanauskaitė. Veikliausiu jaunuoliu buvo išrinktas IVc klasės gimnazistas ir mūsų gimnazistų prezidentas Laurynas Zavadskis, gavęs apdovanojimą „Jaunoji širdis“. Jį pasveikino Kelmės rajono policijos komisariato viršininkas Robertas Jagminas.

Taip pat buvo renkama ir aktyviausia Kelmės rajono mokykla. Šią nominaciją laimėjo Kelmės Jono Graičiūno gimnazija, kurią apdovanojo Kelmės rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Saulius Michailovas. Apdovanojimą atsiėmė Laurynas Zavadskis, kuris publikos pageidavimu pasakė trumpą, bet įkvepiančią kalbą.

Jaunimo apdovanojimų šventę užbaigė Kelmės rajono mokinių savivaldų informavimo centro jaunuolių šokis.

Karina Baltrušaitytė

Simonos Railaitės nuotraukos