Sėkmė respublikiniame konkurse „Muzikos kūrimas mobiliesiems telefonams“

prie pavadinimo

Jau antrą kartą mūsų gimnazistai, pasirinkę mokytis kompiuterinių muzikos technologijų, dalyvauja respublikiniame konkurse „Muzikos kūrimas mobiliesiems telefonams“. Šiemet jame dalyvavo mokiniai iš Anykščių, Kelmės, Šiaulių, Mažeikių, Vilniaus, Panevėžio, Marijampolės ir Kauno mokyklų ir gimnazijų.

Ir šių metų konkurse mums sekėsi – IIIa klasės gimnazistė Aušrinė Ramanauskytė tapo nugalėtoja ir pelnė laureatės diplomą „Geriausio trumposios žinutės signalo“ nominacijoje. Iš viso nominacijų buvo trys, be jau paminėtosios – „Geriausias telefono skambutis“ ir „Geriausia žadintuvo melodija“.

Aušrinė – vienintelė mergina, pelniusi laureatės diplomą. Kiti laureatai – vaikinai iš Šiaulių Simono Daukanto ir Mažeikių Gabijos gimnazijų.

Konkursą organizavo Kauno „Vyturio“ katalikiška vidurinė mokykla, Kauno miesto savivaldybės švietimo ir ugdymo skyrius, Informacijos technologijų mokymo centras, vertinimo komisijai vadovavo prof. Darius Kučinskas, KTU Humanitarinių mokslų ir menų fakulteto audiovizualinių menų katedros vedėjas.

Sveikiname Aušrinę ir jos mokytoją Svajūną Klimą!