Sveikinome mokytojus!

prie pavadinimo

Mokytojo dienos rytą gimnazijos ketvirtokai pakvietė savo mokytojus į aktų salę – ten laukė šventiškai papuošta aplinka, fotosesija ir koncertas!

Koncertą pradėjo lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ auklėtiniai, atskubėję pasveikinti galbūt būsimųjų savo mokytojų. Plačiausios šypsenos buvo skirtos mažiesiems, besistengiantiems kuo aiškiau ir garsiau padeklamuoti eilėraščių posmus, dainuojantiems nuotaikingą dainelę! Savo kolegoms sveikinimo žodžius, nuoširdžius linkėjimus ir saldžią dovaną – šakotį – skyrė „Ąžuoliuko“ direktorė D.Gedminienė. Dėkodamas už sveikinimą gimnazijos direktorius R.Bielskis įteikė mažiesiems maišelį saldainių.

Vėliau koncerte skambėjo gimnazistų atliekamos dainos ir prasmingi žodžiai, skirti mokytojams, šoko mokytojos D.Bakšienės vadovaujamos  šokėjos. Sveikinimus ir linkėjimus visų gimnazistų vardu išsakė gimnazistų prezidentas E.Gajauskas, o gimnazistų tarybos nariai mokytojams įteikė po raudoną rožę.

Pasibaigus koncertui direktorius R.Bielskis dėkojo šventę surengusiems mokiniams, pasveikino savo kolegas Mokytojo dienos proga.

Tądien gimnazijos mokytojus tradiciškai pavadavo ketvirtokai, būrelis gimnazistų darbavosi ir lopšelyje-darželyje „Ąžuoliukas“.

Džiugu, kad mūsų gimnazijos informacinių technologijų mokytoja metodininkė I.Petrauskienė dalyvavo Mokytojų dienai skirtame renginyje Vilniuje, į kurį aktyviausius, geriausius Lietuvos savivaldybių pedagogus pakvietė Švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė. Ji mūsų gimnazijos mokytoją apdovanojo padėkos raštu už nuoširdų ir kūrybingą pedagoginį darbą.