Gimnazistų koncertas Liolių socialinės globos namuose

PRIE PAVADINIMO

Šių metų gruodžio 17 d. mes, gimnazijoje vykdomo Erasmus+ projekto „Menų spaustuvė“ dalyviai, įkvėpti gražios akcijos Kelmės rajone „Padovanok Kalėdas“, vykome į Liolių socialinės globos namus. Artėjant šventėms norėjome vienišiems pagyvenusiems žmonėms parodyti daugiau dėmesio ir taip sušildyti  jų širdis: surengėme jiems mažą koncertą.

Koncertą eilėmis pradėjo Eimantė Korytė ir Rimvydas Budreckis, o dainomis džiugino Jorūnė Antanaitytė, Deimantė Andriulytė, Gabrielius Šurna, Mantas Ralovėcas, Armandas Druktenis, Domantas Mackevičius, Matas Jafimovas, Ignas Dzvankauskas. Liolių socialinės globos namų gyventojai pritarė dainininkams plodami ir kartu tyliai dainuodami gerai žinomas dainas.

Po koncerto visus žiūrovus vaišinome savo iškeptais skanėstais, kuriuos kepė Laura Lideikytė, Rasa Minelgaitė, Emilija Sasnauskaitė, Gvidonė Miklovaitė, Eimantė Korytė.  Buvo labai malonu matyti senjorų šypsenas – visų širdis užplūdo šiluma ir gerumas…

Tikimės, kad ir kitus bent truputį įkvėpėme nepamiršti aplink mus esančių žmonių, kuriems reikia pagalbos, dėmesio.  Juk tiek nedaug kartais reikia, kad kito žmogaus dieną padarytum geresnę.

Ši labdaringa akcija jau antroji, kurią surengė Erasmus+ projekto dalyviai, vadovaujami koordinatorės, anglų kalbos mokytojos Inetos Leščiauskienės: pernai gimnazistai į organizuotą mūsų gimnazijoje koncertą pakvietė Kelmės Specialiosios mokyklos mokinius.

Gražina Rimkutė