Džiuginantys respublikinio konkurso „Muzikos kūrimas mobiliesiems telefonams“ rezultatai

prie pavadinimo

Mūsų gimnazijos mokiniai, besimokantys kompiuterinių muzikos technologijų, tradiciškai dalyvauja kasmetiniame respublikiniame mokinių konkurse „Muzikos kūrimas mobiliesiems telefonams“. Šį konkursą organizuoja Kauno miesto savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir turizmo plėtros reikalų valdybos Švietimo ir ugdymo skyrius, Kauno „Vyturio“ gimnazija, VšĮ Informacijos technologijų mokymo centras (ITMC), o konkurso partneris yra KTU Humanitarinių mokslų ir menų fakultetas, audiovizualinių menų katedra.

Mūsų gimnazistai konkursui pateikė sukurtas telefono skambučio melodijas, žadintuvo signalus, trumposios žinutės signalus. Į konkurso finalą pateko trečiokai Nojus Armonas, Armandas Druktenis, Emilija Sasnauskaitė, Edita Atkočaitytė, Matas Kasparavičius. Jų kūriniai buvo skelbiami interneto svetainėje ir už juos buvo galima balsuoti.

Balsavimo rezultatai buvo svarbūs, tačiau lemiamą žodį taria konkurso vertinimo komisija. Buvo numatytos trys pagrindinės nominacijos: ,,Už geriausią skambutį”, ,,Už geriausią sms žinutę”, ,,Už geriausią žadintuvą”, tačiau skirta tik viena – ,,Už geriausią skambutį” – ir ją pelnė mūsų gimnazistas Armandas Druktenis!Trys konkurso dalyviai pelnė paskatinamuosius apdovanojimus ,,Už kūrybiškas pastangas”, vienas iš jų – taip pat mūsų gimnazijos mokinys Matas Kasparavičius.

Mokinius konkursui ruošė jiems kompiuterines muzikos technologijas dėstantis mokytojas Svajūnas Klimas.

Sveikiname visus šio įdomaus konkurso dalyvius ir laimėtojus, dėkojame visiems, balsavusiems už mūsų gimnazistų kūrybą!

IMG_1509