Išvyka į „Studfesto“ konferenciją

foto

Šių metų spalio 14 d. mūsų gimnazistams buvo organizuota išvyka į Vilniuje, „Siemens“ arenoje, vykusią ,,Studfesto‘‘ konferenciją. „Studfestas“ – tai ir konferencija, ir šventė, padedanti atsakyti į klausimus apie studijas, karjerą, gyvenimo kelio pasirinkimo galimybes pabaigus mokyklą.

Kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiemet išvyką, padedama mokytojo Eugenijaus Jafimovo, organizavo gimnazistė Samanta Balkaitytė. Į Vilnių vyko 32 mokiniai kartu su mokytojais E.Jafimovu ir Albina Rimšiene. Renginys buvo tikrai įspūdingas, jame išgirdome šešiolika įdomių ir motyvuojančių pranešimų, kurie atsakė į daug įvairių klausimų, vertė mąstyti, kaip ir ką pasirinkti, kokius egzaminus laikyti, kaip siekti savo svajonės ir daug kitų. Savo mintimis konferencijoje dalinosi daug žinomų žmonių, tarp kurių buvo ir tokios žvaigždės, kaip muzikantas Samas ir aktorius Mindaugas Papinigis, o juoko dozę „parūpino“ renginio vedėjai Radistai. Per pertraukas buvo galima susitikti su aukštųjų mokyklų atstovais bei sėkmingą karjerą susikūrusiais žmonėmis.

Renginio pabaigoje vyko diskoteka, kurią taip pat vedė Radistai, todėl renginys praėjo ir naudingai, ir labai linksmai. Dėkojame išvykos organizatorei Samantai už labai turiningą ir linksmą kelionę bei tikimės, jog šis renginys bus organizuojamas ir kitais metais.

Gabija Kušeliauskytė