Su Mokytojo diena!

prie pavadinimo

Spalio 5-ąją, Mokytojo dieną, tradiciškai gimnazijos ketvirtokai vedė pamokas, o mokytojams aktų salėje buvo organizuotos olimpinės žaidynės. Jų metu, pasiskirstę į penkias komandas, mokytojai rungtyniavo: kas greičiau sudėlios dėlionę, dainos žodžius, kas greičiausiai ir teisingiausiai užpildys kontūrinį žemėlapį, atliks matematikos užduotis, įveiks labirintą… Atliekant užduotis, netrūko gerų emocijų, šypsenų, juoko! Rimta teisėjų komisija, žinoma, paskirstė komandoms vietas, bet nugalėjo draugystė! Juk olimpinis principas – svarbu dalyvauti!

Mokytojams šiltus žodžius, gėles, muziką tądien skyrė gimnazistų taryba, ketvirtokai ir, kaip kasmet, į gimnaziją atskubėję „Ąžuoliuko“ auklėtiniai kartu su savo auklėtojomis ir direktore D. Gedminiene, nuoširdžiai pasveikinusia kolegas šventės proga. Atsakomąjį žodį taręs gimnazijos direktorius R. Bielskis padėkojo visiems sveikinusiems, o mažieji „ąžuoliukai“ buvo apdovanoti saldumynais.

Prie mokytojų kambario veikė mokinių rankdarbių, piešinių paroda „Gėlė Tau, Mokytojau“, pačių keptais gėlių formos saldumynais gimnazistai vaišino savo mokytojus.

Ačiū visiems, sukūrusiems savo mokytojams šventę!