82-ajai abiturientų laidai skambėjo paskutinis skambutis

prie pavadinimo_1024x575

Gegužės 27-ąją Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos 82-osios laidos abiturientai susirinko į  paskutinę klasės auklėtojų Valerijos Puišienės, Eugenijaus Jafimovo ir Astos Bilienės pamoką, skambėjo paskutinis skambutis, aktų salėje vyko Atsisveikinimo su mokykla šventė, kurios vedėjai buvo IVa klasės mokiniai Nedas Nekrašas ir Emilija Norvaišaitė.

Abiturientams buvo įteikti mokytojų pasirašyti palinkėjimai, padėkos raštai už laibai gerą mokymąsi, visuomeninę, muzikinę veiklą, keletas abiturientų pelnė tinklinio sporto klubo „Rūta“ apdovanojimus. Į šventės dalyvius kreipėsi  gimnazijos direktorius Rimas Bielskis, klasių auklėtojų vardu kalbėjo Valerija Puišienė – jos vadovaujami abiturientai rengė šventės programą, kuria nudžiugino tėvelius, mokytojus, atvykusius pasveikinti draugus. Į abiturientus vaizdo įrašu kreipėsi jų buvusios pradinių klasių mokytojos, buvusi auklėtoja, buvę gimnazistai, kurie linkėjo 82-ajai laidai sėkmės, ryžto ir svarbiausia – būti savimi, nebijoti klysti ir ieškoti savo gyvenimo kelio. Susirinkusieji pamatė ir abiturientų kartu su mokytoju Martynu Turevičiumi kurtą vaizdo filmą „Mokslo šaknys karčios, bet vaisiai saldūs“.

Abiturientai dėkojo ir dovanojo gėles savo tėveliams, mokytojams, tradiciškai įteikė testamentą ir raktą nuo visų gimnazijos durų trečiokams, pastarieji linkėdami vyresniesiems draugams sėkmės, padainavę dainą įteikė jiems  simbolinę lazdą, kad tolesnis kelias būtų lengviau įveikiamas. Visa gimnazijos bendruomenė linki abiturientams sėkmingų egzaminų ir laimingo gyvenimo kelio!