Olimpiadų laimėtojų ir jų mokytojų pagerbimo šventė

2023-06-14-2_spec

Birželio 13 d. Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazijoje vyko Kelmės rajono ugdymo įstaigų olimpiadų laimėtojų ir jų mokytojų pagerbimo šventė, į kurią vyko gausus būrys Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos mokinių ir mokytojų.

Sveikiname olimpiadų nugalėtojus: gimnazistę Gabiją Norvaišaitę, laimėjusią biologijos ir istorijos olimpiadas, bei jos mokytojas Danutę Butkuvienę ir Redą Sakalauskienę; Edviną Averlingį, laimėjusį matematikos bei ekonomikos ir verslo olimpiadas bei jo mokytojus Romutę Kurmienę ir Nerijų Šarauską; Urtę Butautaitę ir Roką Miliauską bei jų matematikos mokytoją Astą Pleikienę; Adrijų Ždanko, laimėjusį fizikos ir chemijos olimpiadas, ir jo mokytojas Rasą Gabšytę ir Jurgitą Jafimovienę; Augustą Elskį ir jo ekonomikos ir verslumo mokytoją N. Šarauską; Justą Miliauską ir jo fizikos mokytoją R. Gabšytę; Paulių Naviką ir jo IT mokytoją Ilijaną Petrauskienę; Rugilę Baltrušaitytę ir jos technologijų mokytoją Albiną Rimšienę; Domantą Saunorių ir jo geografijos mokytoją Eugenijų Jafimovą; Amirą Lindaitę ir jos anglų kalbos mokytoją Rasą Rimidytę-Liekienę; Godą Rukšytę ir Vakarę Rotmanaitę bei jų dailės mokytoją Ireną Arlauskienę; Gabiją Svetkovskytę ir jos istorijos mokytoją Rimą Servienę.

Olimpiadų nugalėtojus sveikino Kelmės rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Justina Zaleckienė, mokiniai ir mokytojai buvo apdovanoti simbolinėmis dovanomis.