Gimnazistės piešiniai – žurnale „Laimiukas“

2023-09-26_spec

„Laimiukas“ – tai literatūrinis žurnalas vaikams, kurie jį skaitydami gali susipažinti su lietuvių autorių kūriniais, sužinoti daug įdomių faktų apie įvairias kultūras, naująsias technologijas, pažinti profesijų pasaulį, atlikti įvairias užduotis. Per metus išleidžiami šeši žurnalo numeriai.

„Laimiuką“ leidžia leidykla „Nieko rimto“ – su ja nuo pat pirmųjų žurnalo leidybos metų bendradarbiaujanti Kelmės Žemaitės viešosios bibliotekos skaitytojų aptarnavimo-informavimo skyriaus vyriausioji bibliotekininkė Danguolė Garnienė vieną savo pasakojimą, skirtą žurnalui, pasiūlė iliustruoti mūsų gimnazijos mokinei Godai Rukšytei, kurios dailės darbų pristatymai buvo surengti bibliotekoje.

Džiugu, kad „Laimiuko“ 5 numeryje (2023 m. rugsėjo-spalio mėn.) publikuotas D. Garnienės pasakojimas „Varliukas Izadoras“, kurio iliustracijas kūrė Goda. Anot D. Garnienės, „Laimiuko“ redaktoriui Virgiui Šidlauskui ir jo kolegoms labai patiko Godos piešiniai, tad mūsų gimnazistės ir žurnalo bendradarbiavimas tęsis ir ateityje.  Linkime Godai kūrybinės sėkmės!

Živilė Klimienė,
direktoriaus pavaduotoja